VOEDINGSADVIES

Wil je jezelf gezonder voelen of juist gewoon gezonder leven? Wil je gewichtsverlies? Alles begint bij voeding! Voeding heb je nodig; gezonde voeding levert je zoveel!

Gezonde voeding zorgt voor:
- o.a. meer energie, vitamines, mineralen, vezels
- een fitter en gezonder lichaam
- gewichtsverlies
- minder klachten zoals hoofdpijn of moeheid
- verminderen (of verdwijning!) van allergieën

Het is niet altijd makkelijk om te beginnen met gezond eten. Wat is een gezond voedingspatroon? Waar moet je allemaal op letten? Ik kan je helpen om een start te maken, of, indien je al een start gemaakt hebt, dieper op je voedingspatroon in gaan.

Wat biedt GoodFood and more aan:

Snel pakket:
Ik stuur je een vragenlijst die jij invult. Na het invullen van de vragenlijst zal ik een voedingsadvies schrijven die ik je per post toestuur. Dit pakket is ideaal wanneer jij graag wilt checken of jij gezond eet. Ik geef je een aantal tips en alternatieven zodat je verder kunt.
De kosten voor dit pakket bedragen €39,- incl. btw.

Basis pakket (45-60 min gesprek):
Bij dit pakket kom ik persoonlijk bij je langs voor een intake-gesprek. Ik kan je direct al een paar adviezen geven. Na dit gesprek zal ik een uitgebreid verslag schrijven. Indien nodig plannen we een vervolgafspraak in.
De kosten voor dit pakket bedragen €69,- incl btw.

Vervolgafspraak (30 min gesprek):
In navolging op het eerste voedingsadvies, wanneer er teveel in het voedingspatroon veranderd moet worden, kan het nodig zijn om een vervolgafspraak in te plannen.
De kosten voor een vervolgafspraak bedragen €45,- incl btw.

Plus pakket (120-150 min aan gesprekken):
Dit is een pakket verdeeld over 3 maanden. We beginnen met een intakegesprek en zullen daarna in 3 gesprekken jouw levensstijl stap voor stap gaan veranderen. Uiteraard krijg je hier ook verslagen van.
De kosten voor dit pakket bedragen €189,- incl btw.

Bij alle pakketten krijg je het voedingsadvies toegestuurd en een schema speciaal gemaakt om te laten zien wat je dagelijks zoal binnen zou moeten krijgen. Een extra houvast!

Voor elk extra half uur breng ik €22,50 incl btw in rekening.

Ik kom bij jou thuis. Voor afspraken buiten Gemert reken ik €0.19 cent per kilometer.


Zie je liever iets anders dan bovenstaande pakketten? Laat het me weten, in overleg is er veel mogelijk.