OVER MIJ

Mijn naam is Linda van den Biggelaar en mijn grote passie is natuurvoeding en alles wat met gezond leven te maken heeft. Deze passie is begonnen toen ik het boek "Eet jezelf gezond, slank en gelukkig" van Amber Albarda gelezen heb. Het kwartje viel! Na het lezen van dit boek ben ik me steeds meer gaan verdiepen in suikervrije- lactosevrije en E-nummervrije voeding en heb dit sindsdien aan mijn levensstijl toegepast. Ik voelde me direct fitter en zelfs mijn buikpijn- en hoofdpijnklachten verdwenen. Nu eet ik niet anders meer, ik maak veel dingen zelf, ik gebruik geen pakjes en zakjes. Dit bevalt me uitstekend, nooit geweten dat puur eten zó lekker kan zijn!

Op 18 juni 2016 ben ik afgestudeerd als Natuurvoedingsadviseur bij Sonnevelt Opleidingen en heb ik daarna kookworkshops gevolgd bij de Groene Kookacademie. Sindsdien ben ik voornamelijk bezig met het verzorgen van cateringen en organiseer ik etentjes, zoals een Yoga en Biolunch. Een perfecte combi van aandacht aan lichaam en geest. Daarnaast geef ik voedingsadviezen. Ik help graag mensen die niet helemaal lekker in hun vel zitten, een paar kilo kwijt willen of die graag willen dat er naar hun voedingspatroon gekeken wordt.
Heb je bepaalde producten nodig die niet gauw in de winkel te verkrijgen zijn? Ik verkoop natuurvoedingsproducten op bestelling!

De passie voor natuurvoeding is een grote hobby van me geworden en met GoodFood and more heb ik eindelijk van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Mijn enthousiasme voor gezonde voeding wil ik natuurlijk met zoveel mogelijk mensen delen. Daarom nodig ik iedereen graag uit om mijn aanbod te bekijken. Je kunt me ook af en toe vinden op evenementen en ik ga workshops geven. Houd mijn agenda goed in de gaten!

Tot ziens!