Over Mij

Mijn naam is Linda van den Biggelaar en mijn grote passie is natuurvoeding en alles wat met gezond leven te maken heeft. Deze passie is begonnen toen ik het boek "Eet jezelf gezond, slank en gelukkig" van Amber Albarda gelezen heb. Het kwartje viel! Na het lezen van dit boek ben ik me steeds meer gaan verdiepen in suikervrije- lactosevrije en E-nummervrije voeding en heb dit sindsdien aan mijn levensstijl toegepast. Ik voelde me direct fitter en zelfs mijn buikpijn- en hoofdpijnklachten verdwenen. Nu eet ik niet anders meer, ik maak veel dingen zelf, ik gebruik geen pakjes en zakjes. Dit bevalt me uitstekend, nooit geweten dat puur eten zó lekker kan zijn!

Op 18 juni 2016 ben ik afgestudeerd als Natuurvoedingsadviseur bij Sonnevelt Opleidingen. Sindsdien geef ik voedingsadviezen. Ik help graag mensen die niet helemaal lekker in hun vel zitten, een paar kilo kwijt willen of die graag willen dat er naar hun voedingspatroon gekeken wordt. 
Sinds een aantal jaren heb ik ook een webshop in voedingsproducten. Mijn assortiment bestaat uit producten die ik zelf gebruik, dus ik sta voor 100% achter dit aanbod. Niet alleen omdat mijn producten biologisch zijn en vrij zijn van allerlei additieven, ook omdat de boeren die deze producten verbouwen eerlijk worden behandeld. Zij krijgen een eerlijke prijs voor hun producten. Tot slot wordt bij de productie van mijn artikelen het milieu zo veel mogelijk bespaard en dat kan ik alleen maar toejuichen.

De passie voor natuurvoeding is een grote hobby van me geworden en met GoodFood and more heb ik eindelijk van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Mijn enthousiasme voor gezonde voeding wil ik natuurlijk met zoveel mogelijk mensen delen. Daarom nodig ik iedereen graag uit om mijn aanbod te bekijken. Je kunt me ook af en toe vinden op evenementen en ik ga workshops geven. Houd mijn EventAgenda goed in de gaten!

Tot ziens!